WELKOM IN SOLIMAC!

 

DRINGENDE OPROEP AAN BROEDERS EN ZUSTERS:

Wij kijken allemaal uit naar de komst van de anticovalente vaccins en de grootschalige toediening ervan, zodat we eindelijk weer een normaler leven kunnen leiden, elkaar weer kunnen ontmoeten en ons werk in de klas kunnen hervatten!

Soli-Mac heeft besloten deel te nemen aan de aanwerving van vaccinatoren voor de vaccinatiecentra in het Brussels Gewest!

Om op de zaken vooruit te lopen, zouden wij vandaag een reserve willen aanleggen van vrijwilligers die reeds beschermd zijn, of die wij nog zouden kunnen beschermen.

Wij doen een beroep op de solidariteit van onze zusters en broeders, verpleegkundigen, artsen, nog werkzaam of niet, om deel te nemen aan dit massale inentingsprogramma dat binnenkort van start gaat !

Wij nodigen u uit om in uw respectieve werkplaatsen de bijgevoegde oproep onder uw zusters en broeders te verspreiden, die hun reeds de nodige aanwijzingen zal kunnen geven voor deelname aan deze broederlijke onderneming!

Laten we een beetje van onze tijd en deskundigheid geven, zodat zoveel mogelijk van onze medeburgers zo snel mogelijk worden gevaccineerd: samen kunnen we het allemaal doen! Stuur ons uw aanvraag per Email : info@solimac.be

 

SOLIMAC wil de expertise en het broederschap van de Vrijmetselaars ten dienste stellen van de gezondheidszorg en de sociale actie voor iedereen. Omdat solidariteit een van de fundamentele waarden van de vrijmetselarij is.

Solidariteit die niet stopt bij de poorten van de tempels van de vrijmetselaars. > Een solidariteit die ten dienste wil staan van alle mensen, buiten alle verschillen om, want gelijkheid is een ander basisprincipe van de vrijmetselarij. De gezondheidscrisis die we allemaal meemaken heeft verschrikkelijke gevolgen voor de gezondheidszorg, maar ook voor de sociale, economische, culturele en onderwijswereld. Achter de cijfers zitten mensen, ouders, vrienden, buren, vreemden die in verschillende mate worden getroffen of dreigen te worden getroffen. Onze enige kracht is om effectief bij te dragen, concreet, in solidariteit om samen te strijden tegen dit lijden, om deze ongelijkheden te verminderen in het licht van de pijn, om het licht te laten terugkeren in ons leven.

Alleen kunnen we niets doen, we kunnen het allemaal samen doen.

MET DE ONDERSTEUNENDE, GENEREUZE EN EFFICIËNTE ONDERSTEUNING VAN INFOMANIAK

...EN ZIJN KDRIVE FILE-SHARING PLATFORM...

© COPYRIGHT